لحیم کاری پایه های هدر
با لحیم کردن پایه های هدر به آن ، ممکن است ساده ترین کار روی محافظ باشد. اگر از پین های هدر انباشته استفاده می کنید ، در صورت نیاز به گسترش مدار ، می توانید سپر دیگری را در بالای این قرار دهید. من از آنچه در دست داشتم - پین های غیر قابل انباشت - استفاده کردم. در حین انجام این کار ، ممکن است بخواهید همانطور که در عکس های من مشاهده می کنید ، یک دکمه تنظیم مجدد را ضمیمه کنید. لازم نیست اما من یکی داشتم بنابراین آن را اضافه کردم.
لحیم کاری و اتصال LCD
سپر ترموستات برای اتصال به آن نیاز به چندین سیم از پانل های مختلف دارد. اگر وقت و هزینه مربوط به قرار دادن پریزها ، دوشاخه ها یا پین های هدر برای کابل های قابل جابجایی در اجزای خارجی برایتان مهم نیست ، من بسیار توصیه می کنم چنین کاری را انجام دهید. تا حد زیادی این کار را نکردم زیرا نمی خواستم به آنها سفارش کنم و منتظر رسیدن آنها بمانم. در عوض ، من سیم های (طولانی) را از اتصالات روی پانل ها مستقیماً به سپر لحیم کردم ، با یک استثنا. من اتفاقاً یک کابل با یک کانکتور داشتم که کاملاً مناسب کوله پشتی LCD است. من انتهای کابل رابط بدون اتصال مستقیم به محافظ (A4 ، A5 ، + 5v و GND) لحیم کردم ، و سپس کابل را به کوله پشتی وصل کردم.
توجه: در صورت سفارش و استفاده از بسته ال سی دی Arducam Serial 16x2 که از آمازون سفارش دادم ، ابتدا باید کوله پشتی را به LCD لحیم کنید. دستورالعمل های آنها را دنبال کنید - یا حداقل آزمایش کنید تا مطمئن شوید که زمین روی کوله پشتی با LCD روی زمین مطابقت دارد قبل از لحیم کاری همان چیزی که در عکس های من می بینید.
عکس زیر 4 سیم از کوله پشتی سریال LCD را نشان می دهد که به محافظ روی پایه های A4 (SDA) و A5 (SCL) و همچنین سیم های زمینی و 5 ولت متصل شده است.
اتصال دماسنج ، کلیدهای دکمه ای و قدرت فن
بعد سیم سنج SIGNAL به PIN 10 متصل می شود. همچنین یک مقاومت 4.7k اهم از PIN 10 به پد +5 ولت هدایت می شود.
CO2 لیزر آب چیلر
کلید دکمه UP لحظه ای به PIN 2 متصل است ، در حالی که طرف دیگر به پد GND متصل است. به همین ترتیب ، کلید دکمه فشار لحظه ای DOWN به PIN 3 متصل است ، در حالی که طرف دیگر به پد GND متصل است. پین های 2 و 3 به این دلیل استفاده می شوند که به Interrupt 0 و 1 Arduino گره خورده اند.
من همچنین یک سیم از Vin به COM4 در Relay Shield وصل کردم. NC4 روی رله شیلد به خط 12 ولت کیس فن 80 میلیمتری می رود. سیم زمینی از فن مورد به پد GND متصل می شود. این به این دلیل است که طرفدار پرونده برای من یک فکر بعدی بود. فهمیدم که جعبه نسبتاً گرم است - بیشتر از طریق منبع تغذیه. با اضافه كردن فن كیس و روشن كردن آن فقط هنگامی كه چیلر در حال كار است جعبه خنك می ماند.
عکس زیر همه این اتصالات را با برچسب نشان می دهد. (برای بزرگنمایی روی آن کلیک کنید یا روی آن ضربه بزنید)
چیلر دستگاه لیزر لحیم ,متصل ,کوله ,پشتی ,اتصال ,کابل ,کوله پشتی ,لحیم کاری ,کلید دکمه ,لحیم کردم منبع
درباره این سایت