اجزاء

واحد ترموستات از اجزای زیر تشکیل شده است:

منبع تغذیه 12 ولت
    یک آردوینو اونو
    Shield Studio Relay Shield
    یک نمایشگر LCD 16x2 سریال
    مقاومت 4.7k اهم
    دو کلید برای کنترل تنظیم دما
    یک طرفدار پرونده
    یک دماسنج ضد آب IP65
    یک سپر سفارشی برای تسهیل انباشتگی بر روی سپر رله ، اتصال بین دماسنج و آردوینو و همچنین خط 12 ولت + را از طریق یک رله به فن کیس ارائه می دهد.
    یک مورد برش لیزری سفارشی که در مرحله بعدی پوشش داده خواهد شد

منبع تغذیه

توجه داشته باشید که منبع تغذیه 12 ولت برق تمام موارد زیر را تأمین می کند:

مدار ترموستات ، شامل آردوینو ، سپرها و دماسنج.
    فن خنک کننده موردی
    فن های کولر CPU در واحد چیلر آب
    کولرهای حرارتی در واحد چیلر آب

من توصیه می کنم از منبع تغذیه با توان 30 A @ 12 ولت استفاده کنید. اکثر انرژی مصرفی از دو کولر ترموالکتریک 92 وات تأمین خواهد شد.

اتصال آردوینو

در Arduino UNO ابتدا Seeed Studio Relay Shield روی آن چیده شده است. در بالای آن ما سپر سفارشی خود را که با A000082 Shield Proto PCB ساخته شده قرار خواهیم داد. پین های آردوینو به شرح زیر متصل می شوند:

پین 2: به سوئیچ فشار دکمه UP لحظه ای ، طرف دیگر آن به زمین متصل می شود.

پین 3: به سوئیچ فشار دکمه ای لحظه ای DOWN ، طرف دیگر آن به زمین متصل می شود.

پین های 4 - 6: استفاده شده توسط Seeed Studio Relay Shield

پین 10: به سیم سیگنال (زرد یا سفید) دماسنج دیجیتال ضد آب IP65 متصل می شود. حتماً این مورد را به یکی از پایه های استریو وصل کنید. سنجاق متصل به بیشترین قسمت پلاگین را انتخاب کردم. هنگامی که سیم های دماسنج IP65 را به جک استریو لحیم می کنید ، از مطابقت آن مطمئن شوید. شما همچنین باید یک مقاومت 4.7k اهم را از PIN 10 تا خط + 5v اجرا کنید.

PIN A4: به اتصال SDA در صفحه کوله پشتی Serial LCD.

PIN A5: به اتصال SCL در صفحه کوله پشتی Serial LCD.

شماتیک کامل

توجه: نمودار شماتیک با استفاده از EasyEDA ، یک برنامه ضبط شماتیک تحت وب که رایگان است ، ساخته شده است. من توصیه می کنم از تجارت آنها پشتیبانی کنید تا این سرویس رایگان بماند.

در حال اتصال بقیه .

همانطور که از نمودار شماتیک مشاهده می کنید ، مدار در بالای یک آردوینو سپر ساخته شده است و به محافظ لایه پایین - سپر رله Seeed Studio - متصل می شود. برای اینکه همه چیز به صورت مدولار باشد ، اجزای خارجی - چیلر آب و پروب دماسنج از طریق کانکتورهای پلاگین متصل می شوند ، اما نحوه انجام این کار دقیقاً به خود شما بستگی دارد. از طریق عکس ها خواهید دید که چگونه این کار را انجام داده ام و عملکرد آن w است

الل در شماتیک ، رله ها با استفاده از برچسب های رله های روی سپر رله نشان داده می شوند. در هر 4 مورد ، پین متصل به حالت عادی (N.C) به هیچ چیزی متصل نیست. خیلی مهم نیست که کدام رله کدام مورد را کنترل می کند اما خوب است که آنها را جدا نگه دارید و به شما این امکان را می دهد که طرح خود را برای تغییر زمان متناسب با نیاز خود تنظیم کنید.

قسمت کوچکی از مدار از برق متناوب استفاده می کند. منبع تغذیه 12 ولتی البته از طریق برق AC تأمین می شود. علاوه بر این ، پمپ چیلر از نوع AC است و رله برق پمپ را کنترل می کند به طوری که فقط در هنگام روشن شدن چیلر آن کار می کند.

چیلر دستگاه لیزر متصل ,چیلر ,دماسنج ,اتصال ,استفاده ,شماتیک ,منبع تغذیه ,seeed studio ,studio relay ,کوله پشتی ,پشتی serial ,seeed studio relay منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

حقوقدان سرمایه گذاری رزرو هتل ایبیس و هتل نووتل - هتل فرودگاه امام eletricomid.rozblog.com ویدفکتور