برنامه ریزی و آماده سازی جعبه پروژه هنگام ساخت سپر و اتصال اجزا ، کارها را آسان تر می کند. این قسمت از پروژه چیزی است که شما باید آن را با توجه به مواد موجود و سلیقه خود تنظیم کنید. اگر با این وجود جعبه پروژه ای را که من ساخته ام دوست دارید و می توانید از فایلهای LaserCAD یا پرونده های .PLT پیوست شده در این مرحله استفاده کنید ، می توانید جعبه من را با تمام جزئیات مطابقت دهید یا موارد را به دلخواه تغییر دهید. اگر از کلیدهای مختلف یا کانکتورهای مختلفی استفاده می کنید ، یا حتی اگر کابل برق شما اندازه دیگری دارد ، برش ها را در صورت لزوم تغییر دهید!
طراحی جعبه
جعبه پروژه من از اکریلیک 3/16 "ساخته شده است. الگوی جعبه با استفاده از BoxMaker (http://boxmaker.connectionlab.org/) ساخته شده است. BoxMaker به شما امکان می دهد ابعاد و ضخامت جعبه خود را وارد کنید ، و سپس یک PDF تولید می کنید فایل حاوی هر پانل. برش لیزر من توسط LaserCAD کنترل می شود که نمی تواند فایل های PDF را وارد کند ، بنابراین لازم بود ابتدا فایل PDF را به Inkscape وارد کنید و سپس هر پانل را به عنوان یک فایل DXF ذخیره کنید. پرونده های DXF را می توان به LaserCAD وارد کرد و سپس می توان برش هایی را برای اجزای روبرو خارجی مانند LCD ، سوئیچ ها و فن کیس در LaserCAD اضافه کرد.
با استفاده از پرونده های من
اگر از پرونده های پیوندی .pwj5 با برش لیزری با قابلیت LaserCAD استفاده می کنید ، فقط یادداشت کنید که کدام رنگها فعال هستند و تنظیمات برش را تنظیم کرده و در صورت لزوم تنظیم کنید. از آنجا که من جعبه را در چندین پاس ساخته ام ، تنظیمات برش فعلی فقط آخرین پاس را منعکس می کند. برای هر پنل یک فایل و همچنین یک پرونده برای ساخت قفسه آردوینو وجود دارد. همچنین بسیار مهم است که توجه داشته باشید برخی از خطوط که به عنوان خط برش مشخص شده اند ، برش خورده نیستند ، اما در عوض برای تراز کردن سوراخ های پیچ و غیره بوده اند. به طور معمول در پرونده های .pwj5 این موارد علامت گذاری نشده اند ، یا سطح قدرت لیزر برای آن رنگ خیلی کم برای برش ، معمولاً هر دو تنظیم شده است.
همچنین برای هر پانل مجموعه ای از پرونده های .PLT وجود دارد. اینها از LaserCAD صادر شده اند. برای باز کردن و ویرایش نقاشی ها در اتوکد می توانید از فایل های .plt استفاده کنید یا می توانید از یک مبدل آنلاین رایگان برای تبدیل فایل PLT به PDF یا قالب دیگری که با نرم افزار Laser Cutting شما کار می کند استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید فایل ها را برای نیازهای خود اصلاح کنید ، از جمله حذف نام من و قرار دادن نام خود در آنجا!
قفسه آردوینو دارای سوراخ هایی است که با سوراخ های موجود در Arduino Uno مطابقت دارد ، و اتصال Uno به صفحه را با استفاده از پیچ و مهره های 4-40 آسان می کند.
جمع آوری جعبه
با هر برش پانل و بریدگی های مناسب برای اجزای خود ، اکنون می توانید قطعات و سیم های لحیم را در صورت لزوم وارد کنید.
سیمان کاری جعبه
با اتصال قطعات خارجی به صفحات جعبه و سیمهای متصل به محافظ (مرحله بعدی را ببینید) ، می توانید جعبه را با هم سیمان کنید. با سیمان کردن قفسه آردوینو به صفحه پشت شروع کنید. برای محافظت از سطح میز خود حتماً کاغذ مومی یا چیز مشابه آن را در زیر آن قرار دهید.
سفارش ساخت و ساز
با قرار دادن قفسه آردوینو ، ممکن است بخواهید آردوینو را وصل کنید ، سپس صفحه پشتی را به صفحه پایین سیمان کنید.
در صورت راحت ترین حالت ، هر یک از پانل های باقی مانده را در محل خود سیمان کنید اما به شما توصیه می شود که بیشتر دوست دارید این کار را به ترتیب زیر انجام دهید:
منبع تغذیه را نصب کنید و ابتدا آن را به پنل پشتی یا صفحه پایین متصل کنید.
سیم را از پنل سمت چپ عبور داده و به منبع تغذیه وصل کنید.
کلیه سیم های برق را به منبع تغذیه وصل کنید (طبق شماتیک) قبل از اینکه سیم پانل سمت راست سیمان شود. ممکن است مناسب باشد ، بنابراین با دقت برنامه ریزی کنید.
با اتصال سیمهای متصل به منبع تغذیه ، پانل سمت چپ را در جای خود سیمان کنید.
Shied Studio Relay Shield را در بالای آردوینو قرار دهید
(مرحله بعدی را ببینید) - پایه های هدر را به Shield Proto PCB لحیم کنید
سیم ها را از پنل سمت راست و پنل جلو به Shield Proto PCB لحیم کنید.
سپر جدید را به قسمت بالای Shied Studio Relay Shield وصل کنید
فقط بعد از این مراحل پانل جلو و راست را سیمان کنید. پانل TOP را حفظ نکنید. لازم نیست و شما را به طور دائمی خارج از جعبه می کند. پانل بالایی باید کاملاً متناسب باشد و برای برداشتن آن مقدار بسیار کمی تلاش کند ، اما باید قابل جابجایی باشد!
چیلر دستگاه لیزر پانل ,فایل ,سیمان ,استفاده ,پرونده ,توانید ,سیمان کنید ,قفسه آردوینو ,منبع تغذیه ,وارد کنید ,صورت لزوم ,studio relay shield ,shied studio relay منبع
درباره این سایت